torek, 24. marec 2015

Fischer smuči, odlično smučanje

Fischer smuči omogočajo odlično smučanje . Odlično smučanje Fischer smuči omogočajo, ker imajo izjemne lastnosti . Fischer smuči navdušujejo tako rekreativne smučarje, kot tudi najboljše smučarje. Vsi so si edini, da so Fischer smuči v mnogih lastnostih edinstvene. Fischer smuči lahko ponudijo rekreativnim smučarjem možnost doseganja napredka, najboljšim smučarjem pa Fischer smuči omogočajo, da se z novimi najboljšimi rezultati še bolj potrdijo v svojih izjemnih smučarskih veščinah. Smučarske veščine niso naravno dane lastnosti smučarja, ampak lastnost za katero garajo desetletje in več.




Fischer smuči so pri tem odlična izbira. Dobri pogoji smučanja od začetka so zelo dobrodošla lastnost. Začetniku omogočajo, da se že v prvih urah nauči pravilnih osnov smučanja. Na teh osnovah smučanja bo temeljilo vse njegovo znanje. Toliko bolj pomembno je takoj osvojiti osnove smučanja, ker je popravljanje napak zelo zahtevno. Človek se slabih lastnosti smučanja zelo hitro navadi, veliko težje pa se jih je odvaditi. Potrebna je trda volja in vztrajanje v pravilni izvedbi osnov smučanja, da se slabe navade odpravijo. Vztrajanje in trda volja je ena od pomembnih lastnosti vsakega smučarja. Sodi med posebnosti, ki odlikujejo najboljše. Dobra smučarska osnova se lahko vedno nadgradi, potrebno pa je doseganje napredka in njegovo obnavljanje. Brez obnavljanja smučarskega znanja je nemogoče govoriti o dobrem smučanju. Smučarsko znanje poleg osnov, vztrajanju in trdni volji, temelji tudi na dobi pripravljenosti smučarja.

Dobra pripravljenost smučarja je skupek fizičnih in psihični lastnosti. Na podlagi njih smučar dobi vse potrebno, za doseganje želenih ciljev. Pomembnost vsote fizičnih lastnosti v primerjavi z vsoto psihičnih lastnosti je od tekmovalca do tekmovalca različna. Delež enega napram drugega od posameznika do posameznika niha. Vsekakor pa ima popoln smučar ustrezno razmerje tako psihičnih kot fizičnih sposobnosti. Smuči lahko na ta način nadzoruje v vseh danih pogojih na smučišču. Dobre Fischer smuči pa skupek lastnosti in želje po napredku spremenijo v odličen smučarski rezultat.

http://www.skifun.si/blog/fischer-opis-smuci-14-15/

Ni komentarjev:

Objavite komentar