torek, 25. avgust 2015

Bolezni srca prepoznavanje vzrokov

Bolezni srca zahtevajo prepoznavanje vzrokov in težav. Prepoznavanje težav je ključno, če želimo bolezni srca odpraviti. Večina ljudi si želi bolezni srca odpraviti takoj. Seveda imamo možnosti, da odpravimo bolezni srca različne. V prvi vrsti je bolezni srca različno odpravljena glede na starostno obdobje. Mlad organizem lahko bolezni srca odpravi prej, lažje in učinkoviteje. Poleg tega je bolj učinkovit organizem, ki ima dobre obrambne sposobnosti.














Na teh dveh primerih imamo vidna različne možnost. V prvem primeru so možnosti dane v drugem primeru pa so možnosti ustvarjene. Temu primerno imamo tudi številne alternative ter rešitve. Dane možnosti pomenijo hkrati tudi določene omejitve. Mlad organizem lahko ustvari obrambni sistem hitro, obrambni sistem je učinkovit, pa tudi sposoben in zmogljiv. V primeru starejših oseb je obrambni sistem počasnejši, manj učinkovit, sposobnosti in zmogljivosti so manjše. Tako smo lahko v enem primeru oboroženi z dobrimi možnostmi, v drugem primeru pa so možnosti manjše. V osnovi pri določenih lastnostih nimamo velike možnosti vplivanja. Izčrpan sistem obrambe velikokrat ne more prinesti dobrih rešitev oziroma tako dobrih, kot jih prinaša učinkovit sistem, ki dobro deluje. Podobno velja za razne druge primere. Preprosto smo ujeti v določne omejene možnosti. Pomoč pa nudijo področja, kjer lahko možnosti ustvarimo. Ustvarjene možnosti pomenijo rešitve, ki jih ustvarimo sami. Tako lahko z raznimi aktivnosti izboljšamo možnosti, praktično jih ustvarimo. V prvi vrsti je odličnost možnosti odvisna od aktivnosti posameznika.

Velikokrat so te aktivnosti neučinkovite, včasih pa jih sploh ni. Ker je človek leno bitje se teh aktivnosti otepa, saj je potrebno za njihovo uresničevanje kar nekaj napora. Uspešni ljudje jih jemljejo kot nekaj vsakdanjega ali nujnega, če želimo imeti zelo dobre učinke. Manj uspešni pa iščejo predvsem izgovore, kako bi to preprečili in našli razne druge alternative. Seveda so tudi na žalost predvsem manj uspešne alternative. Bolezni srca priza denejo osebe na različne načine.

Ni komentarjev:

Objavite komentar