sreda, 4. november 2015

Koledar 2016, pot do uspeha

Koledar 2016 je predvsem zaželena uspešna pot . Pot do uspeha lahko koledar 2016 spremeni tako, da postane prijetna izkušnja . Kako prijetna izkušnja bo koledar 2016 je v veliki meri odvisno od nas samih. Sami lahko koledar 2016 naredimo za prijetno izkušnjo, če se zavedamo svojih sposobnosti in na drugi strani omejitev.



Sposobnosti in omejitve so naše osebne značilnosti. Naše sposobnosti omogočajo, da se lahko nadejamo točno določenega rezultata. Iz izkušenj vemo, da je to mogoče in izvedljivo. Hkrati pa ima vsak človek tudi svoje omejitve. Prinašajo jih spet naše lastnosti. Tako zaradi določenih lastnosti ne moremo realno pričakovati enakih rezultatov, kot vrstniki z drugačnimi lastnostmi. Bolje kot se ubadati z doseganjem nemogočega, je bolje da se naučimo izkoriščati mogoče. Vsaka človeška sposobnost ima cilj, ki pa je lahko dosegljiv na različne načine. Tako lahko točno določena športna aktivnost ima enak cilj in podoben rezultat, vendar je doseganje od športnika do športnika različno. V primeru, da nam doseganje na en način ne gre od rok, se je bolje posvetiti doseganju na drug, alternativni način. Gre predvsem za način, ki je prilagojen naši na eni strani sposobnosti, na drugi strani vsem omejitvam. Na tak način lahko postane koledar 2016 naša dobra izkušnja. Vztrajanje na način, kjer koledar 2016 presega naše sposobnosti, je praktično z glavo skozi zid. Kar je danes lahko silno nepravilno, če se samo zavedamo, kakšno možnosti in alternative nam podarja današnji čas. Bolje rečeno, nam ponuja današnji čas.

Ena od teh je množica informacij, ki je danes bistveno večja kot nekoč. Poleg tega imamo danes na voljo veliko več znanja na dosegu roke, kot ga je bilo nekoč na voljo. Obstajajo še številne druge alternative, ki jih velja izkoristiti. Koledar 2016 je prazen list, katerega s svojimi sposobnostmi in prizadevanji, lahko popišemo s številnimi spomina vrednimi dogodki.

Ni komentarjev:

Objavite komentar