sreda, 25. november 2015

Majice , zahtevna enostavnost

Majice so zahtevna enostavnost . Zahtevna enostavnost so majice, ker jih na eni strani vsi poznamo in so enostavne. Na drugi strani pa so majice med seboj zelo različne. To lahko opazimo na vsakem koraku, kjer lahko opazujemo izbrane majice. Pri tem imamo povečini možnost opazovati predvsem vizualne lastnosti majice. Ostale, predvsem tehnične lastnosti majice ostajajo skrite. Poznajo jih kvečjemu strokovnjaki s tega področja oziroma ljudje, ki so dobro informirani. Izbira je podobno različna.



Nekateri v nakup vložijo več časa, drugi pa izberejo hitro in enostavno. Kdor vlaga več časa predvsem želi imeti točno določene lastnosti. To lahko pomeni, da ustrezajo vizualnim, bodisi tehničnim ali katerikoli drugim lastnostim. Zelo pomembno je, da bogata izbira izbiro ne otežkoči, ampak jo popestri. Kar je pomembno pri izbiri številnih lastnosti. Načeloma je to enostavna izbira, vendar uporaba zahtevnejših izvedb kaže tudi drugačno izbiro. Ko se človek navadi boljših oziroma kakovostnejših lastnosti, se z navadnimi lastnostmi težko sprijazni. Predvsem gre za lastnosti, ki so bolj kakovostno prilagojene splošnim zahtevam. Posebno pomembno je to v točno določenih časih. Gibanje človeka generira točno določene funkcije v organizmu, kar se v nekaterih primerih tudi odrazi v spremembi počutja. Obleka lahko pri tem pomembno pomaga, da je počutje bolje. Seveda to ni mogoče, če izbira ni prava. V primeru bolj intenzivnih gibalnih lastnosti, mora na to biti kupec pozoren.

Kdor ima izkušnje pa je že navajen na takšno izbiro oziroma kriterije izbire. Med vso ponudbo išče ožji krog ponudbe, ki mu vse to lahko zagotovi. Možnosti pa se poleg takšne izbire, še veliko večje. Nekateri se zavedajo, da so osnovne lastnosti v mnogih primerih podobno. Dodana vrednost načeloma zahteva večjo investicijo, ki pa je v smislu primernosti lahko zelo različno sprejeta. Pomemben kriterij je tudi uporabnost. Majice so oblačilo, za katerega veljajo številni načini izbire, primerjave in nakupa.


Ni komentarjev:

Objavite komentar