sreda, 14. december 2016

Primerjava tekalnih stez NordicTrack Commercial 1750 in NordicTrack Commercial 2450

Tek je ena izmed najbolj preprostih načinov vadbe za ohranjanje fit postave. Nekateri izmed nas smo tekli redno, a smo rutino prekinili zaradi nekakšnih sprememb v svojem življenju.

Če ste eden izmed takšnih nekdanjih tekačev, ki želijo navado obnoviti, a zunanjega teka ne omogoča vaš nagneteni življenjski slog, potem je druga najboljša izbira to, da kupite tekalno stezo. Težava pri tem je izbira popolne tekalne steze, ki lahko izpolni vse vaše potrebe. Obstaja nešteto znamk in modelov, med katerimi lahko izbirate.



Tekalne steze niso poceni, zato nakup ni preprost za vse.

Preizkušanje vsake posebej prav tako ni najboljša izbira, zato je najboljše, da se nekoliko pozanimate in na podlagi tega izberete pravo. Naj vas to ne skrbi, saj smo za vaše olajšanje mi v svoje roke vzeli raziskovanje in zapisali najboljše primerjave. Med našo raziskavo sta se dve imeni pojavljali kot najboljši. To sta NordicTrack Commercial 1750 in NordicTrack Commercial 2450.

Primerjajmo jih eno z drugo in se odločimo.

 Maksimalna kapaciteta teže Model 2450 lahko prav tako prenaša več teže, kot model 1750. Razlika ni ogromna, a obstaja. Razlika je 180 kg pri 2450 in 170 pri modelu 1750.

 Katero morate izbrati?

Kakšna je primerjava teh dveh tekalnih stez v primerjavi z modelom 2150? No, to je nekoliko nenavadno vprašanje, saj NordicTrack Commercial 2150 ni več v prodaji in ga tako ne bi mogli kupiti tudi, če bi želeli. Vendar, ko si ogledamo primerjavo lahko zagotovo rečemo, da je NordicTrack Commercial 1750 odličen, saj ima podobne lastnosti, kot jih je nekoč imel odličen 2150, a z nekoliko nižjo ceno in nekoliko dodatnimi lastnostmi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar