sreda, 5. maj 2021

Kaj ponuja za all on 4 Slovenija?

All on 4 je priljubljena rešitev za brezzobe paciente, saj omogoča celovito rekonstrukcijo zobovja. Seveda to niso povsem enostavni posegi, čeprav uporaba zobnih implantatov omogoča namestitev proteze tudi brez zahtevnih operacij. Ne moremo pa pričakovati, da bo ta možnost na voljo pri vsakem zobozdravniku, najti moramo ponudnika, ki se ukvarja prav s takšnimi storitvami. Kaj ponuja za all on 4 Slovenija? Če na hitro preletimo ponudbo zobozdravnikov, lahko najdemo precej prepričljive možnosti.

Sama storitev v osnovi vedno vključuje enake postopke, gre za namestitev proteze na štiri implantate. Se pa zobozdravniki lahko razlikujejo v drugih značilnostih, tako da ima za all on 4 Slovenija tudi nekaj dodatne variacije. Ponudnikov je več, ne moremo vseh obravnavati kar enako – v končni fazi je izkušnja odvisna predvsem od tega, za katerega zobozdravnika se odločimo, tudi če gre za enake postopke in izdelke.

Lahko ima za all on 4 Slovenija tudi velike razlike

Dobro izkušnjo si moramo zagotoviti z izbiro izkušenega in usposobljenega zdravnika z dobro ponudbo. Najbolje bo, da se osredotočimo na centre, ki se ukvarjajo večinoma prav s tovrstnimi storitvami, njihova ponudba je najbolj prepričljiva. Na ta način dobimo strokovnjake, ki jih nato sortiramo po lokaciji in ponudbi. Največ sreče bo v Ljubljani, kjer delujejo izkušeni zobozdravniki s ponudbo storitev all on 4. Slovenija sicer tudi v drugih mestih odpira nekatere možnosti, a izbire je manj.

Kar preko spleta lahko pokukamo v ponudbo zobozdravnikov, recimo na https://www.artident.si/all-on-4-ljubljana/. Tako se hitro informiramo o možnostih in ugotovimo, kakšne razlike ima za all on 4 Slovenija s svojimi ponudniki.

Cena za all on 4 v Sloveniji

Različne so seveda tudi cene, čeprav naj to ne bi bil glavni dejavnik pri izbiri zobozdravnika. Poleg tega cena za all on 4 v Sloveniji nima tako velikega razpona, pričakujemo lahko, da bo treba odšteti okoli 5000 evrov, mogoče tudi kaj manj.



Ni komentarjev:

Objavite komentar