petek, 19. april 2013

Ali so poceni tonerji težko dobavljivi


Najhitreje se poceni tonerji najdejo na spletu. Ker gre za izjemno konkurenčno tržno nišo, so cene precej ugodne, sploh kar se tiče neoriginalnih oziroma obnovljenih različic. Ponudniki si namreč prizadevajo za to, da bi pridobili čim več strank, zato so pripravljeni iti v cenovne vojne, kar pa je za kupca vedno dobrodošlo. Zato, ko vas zanimajo poceni tonerji, preglejte čim več različnih ponudb. Vzemite čas in preglejte vse ponudnike, teh res ni malo in imajo lahko izjemno zanimive in mikavne ponudbe.

Če pa ste pripravljeni investirati nekaj časa v to, da bi si kar se da znižali stroške tiskanja, potem so najbolj poceni tonerji tisti, ki jih napolnite sami. Postopek ni težak, zahteva pa nekaj vase in iznajdljivosti. Problem je lahko predvsem čip, ki se lahko z izpraznitvijo tonerja zaklene.

Če dobro preiščete, pa so lahko dobavljivi tudi originalni poceni tonerji. Spet različne trgovine ponujajo razne akcije. Nekatere imajo tudi razne kupone ali posebne popuste, ki jih lahko uveljavite z vpisom gesla ali kode. Na takšen način so poceni tonerji spet dobavljivi le, če brskate po spletu. Razni spletni forumu, kjer si ljudje izmenjujejo informacije, so odlično mesto za iskanje takšnih ponudb.

Mnoge pa muči vprašanje, ali so neoriginalni poceni tonerji dovolj kvalitetni. Odgovor ni preprost, ker so mnenja uporabnikov na tem področju precej različna. Vendar če vaša prioriteta ni visoka kakovost, če že tako ali tako uporabljate varčen način tiskanja, tako da privarčujete čim več črnila, potem so neoriginalni ali obnovljeni poceni tonerji dovolj dobri za vaše vsakodnevne potrebe.
Najdete jih tukaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar