ponedeljek, 8. julij 2013

Obnovljene poceni kartuše

Do najbolj poceni kartuše boste prišli na tak način, da boste sami obnovili oziroma napolnili svojo staro, ki se je zaradi obrabe že izpraznila. Vendar da bi bil ta postopek varen in da bi na koncu dobili delujoč izdelek, morate preveriti nekaj lastnosti. S polnjenjem lahko pridete do zelo poceni kartuše, ki tiska na popolnoma enakem kakovostnem nivoju kot nova, vendar nekatere kartuše ne dopuščajo ponovnega polnjenja. Nekateri proizvajalci so svoje originalne, sicer prav nič poceni kartuše, izdelali na tak način, da jih je izjemno težko ali ceno nemogoče razstaviti, Zaradi tega je proces polnjenja močno otežen in samostojno boste ta postopek izjemno težko izpeljali, če nimate veliko izkušenj in znanja, kako tak varnostni sistem prelisičiti.

Druga težava, ki se lahko pojavi, če želite do poceni kartuše na tak način, da ponovno napolnite svojo staro, je, da je stara lahko v tako slabem stanju, da se obnavljanje preprosto ne izplača. Preden e tega postopka lotite, preverite v kakšnem stanju je šoba kartuše. Če je ta poškodovana ali pa tako zamazana, da se je ne da očistiti, potem bo napolnjena ustvarjala izjemno nekvaliteten izpis. Možno je, da bo izpis zapackan, da se bodo pojavljali nezapolnjeni prostorčki in podobno.

Poceni kartuše je možno nabaviti tudi pri prodajalcih, ki prodajajo obnovljene kartuše. Postopek obnove je v tem primeru izpeljan na profesionalen način, zaradi česar je stranka lahko prepričana, da bo izdelek deloval brezhibno. Poleg tega takšne poceni kartuše imajo tudi garancijo, tako kot vsi izdelki, ki se prodajo, tako da skrb pred tem, da bi obnovljene poceni kartuše nekoga pustile na cedilu, je popolnoma odveč. V primeru, da hočete nove in ne pristajate na uporabo obnovljenih, potem pa bo nakup poceni kartuše nekoliko bolj težaven. Originalne nikoli nimajo tako nizke cene kot obnovljene, tako da iz tega vidika mimo plačila blagovne znamke ni mogoče iti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar