četrtek, 21. november 2013

Tiskalniki Epson, tiskalniki nove generacije


Tiskalniki Epson boste našli v domači uporabi, pa tudi v podjetjih. To so tiskalniki nove generacije, to pa iz razloga, ker je podjetje Epson resnično pravi posebnež in inovator v marsikateri smeri, tudi na področju proizvodnje tiskalnikov. Podjetje Epson ima svoje začetke z urami Seiko daljnega leta 1942. Od takrat so se razširili še na področje tiskalnikov, ki danes predstavljajo njihov večinski delež izdelkov, projektorjev, računalnikov in polprevodnikov.

Izbira tiskalnikov Epson je pestra, zato lahko najde vsakdo pravi model zase. Epsonova ponudba na trgu vsebuje laserske tiskalnike, brizgalne tiskalnike, tiskalnike za velike formate, kot največji proizvajalec igličnih tiskalnikov Epson ponuja paleto izdelkov z najsodobnejšimi rešitvami za hitro, cenovno ugodno, obstojno, kakovostno in zanesljivo tiskanje na vse vrste papirja. Pred leti so izdali svojo L serijo tiskalnikov. To so bili prvi tiskalniki, ki so vsebovali svoje lastne rezervoarje s črnilom, ki omogočajo nenehen tok črnila. Ta sistem, ki ga imajo tiskalniki Epson je poznan kot sistem neprestanega napajanja črnila. Poleg enostavnosti uporabe to omogoča tudi višjo produktivnost z manjšo porabo črnila.
Ključni prednosti, ki jih prinašajo Epsonovi tiskalniki na tem področju, sta Epsonova Micro Piezo tehnologija in ultra veliki rezervoarji s črnilom. Micro Piezo tehnologija je sistem, s katerim tiskalnik brizga črnilo na papir. Ta tehnologija, ki lahko natančno poveča, ali zmanjša pritisk vbrizga, se razlikuje od drugih termalnih metod vbrizgavanja, ki lahko pritisk le povečajo. To omogoča večji nadzor gibanja, manjšo velikost pik, kar vodi v večjo natančnost. Glave teh tiskalnikov so opremljene z VSDT tehnologijo, ki omogoča razpršitev črnila v treh različnih velikostih. Rezervoarji se še ponašajo s FIT tehnologijo, ki uporablja dušilno loputo, da nadzira pritok črnila v šobe tiskalnika. Ta tehnologija prinaša več vrednosti iz vsake plastenke črnila in omogoča transport brez puščanja črnila. To je le ena izmed prednosti, ki jih imajo tiskalniki Epson.

Ni komentarjev:

Objavite komentar