torek, 15. april 2014

Kamp Polari na zahodni obali Istre


Kamp polari se nahaja na zahodni obali Istre, v bližini Rovinja. Panoramo kampa krasi otok Pulari. Ponudba, ki jo kamp Polari nudi je pestra in barvita, odlične počitnice bo v njem našlo veliko ljudi, z najrazličnejšimi zahtevami, okusi in pričakovanji. Namestitvene enote, ki jih kamp Polari nudi so razdeljene na kamping prostor, tri vrste parcel na različnih lokacijah, tri različne mobilne hiške, prostor za kamperje in še veliko drugega.

Ponudba parcel je razdeljena na : superior pacelo morje, superior parcelo in parcelo. Mobilne hiške v ponudbi so na voljo v treh izvedbah. Osnovna je mobilna hiška standard, več udobja nudi hiška Premium, vrh ponudbe predstavlja hiška deluxe. Poleg namestitvenih enot, ki bodo nudile odlične bivalne pogoje in bivalne izkušnje, se kamp Polari lahko pohvali z dvema kilometroma plaže. Poleg plaže sta na voljo zunanji bazen ter otroški zunanji bazen, v neposredni bližini plaže. Kamp Polari ima za vse, ki bi radi ponudbo plaže, bazenov in bivanjsko izkušnjo združili z gurmanskimi užitki, na voljo pestra gostinska ponudba. Ribja restavracija Feral se lahko pohvali z okusno ponudbo svežih rib in školjk iz Limskega zaliva. Brnistra grill je namenjena vsem ljubiteljem jedi na žaru, ponudbo popestri ponudba zelenjave in sadja. Za vse, ki hočejo na hitro potešiti lakoto je na voljo Adria Snack, za žejne je na voljo bar ter Fresh corner s ponudbo svežega sadja.

Za ljubitelje aktivnega preživljanja dopusta kamp Polari nudi pestro ponudbo najrazličnejših športnih aktivnosti. Odbojka na mivki, kolesarjenje, šola jadranja, v bližnjem naselju Villas Rubin pa še tenis, košarka, mali nogomet, odbojka, odbojka na mivki, kegljišče, namizni tenis, mini golf. Za željne hitrejšega gibanja je na voljo najem vodnega skuterja, vožnja z jadralnim padalom, najem koles, pedalinov, sandolinov, ladjice in mnogo drugega. kamp polari bo brez dvoma vaše počitnice spremenil v doživetje, ki se ga boste radi spominjali.

Več informacij o kampu najdete tukaj http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/Kampi/Polari_Rovinj/

Ni komentarjev:

Objavite komentar