petek, 25. april 2014

V Resort Belvedere na aktivne počitnice

Resort Belvedere je vrhunski turistični kompleks, ki vam zagotavlja vse, kar si želite doživeti na vašem dopustu, na enem samem kraju. Danes se veliko ljudi odloča za tako imenovane aktivne počitnice. Na dopustu želijo izkusiti čim več raznolikosti, želijo se odpočiti, istočasno pa želijo biti tudi aktivni na različnih področjih športa in zabave. Resort Belvedere ponuja to in še več. Vrsar je namreč idealen kraj za športne dejavnosti. V njegovi okolici se nahajajo griči in gozdovi, skozi katere se boste lahko sprehajali, tekli ali kolesarili.

V objemu neokrnjene mediteranske narave, si boste lahko z aktivnostmi odpočili svojega duha. Na dopustu je zelo pomembno, da odklopite od vseh vsakdanjih skrbi. In da bi vam to zares uspelo, morajo biti izpolnjeni vsi pogoji: Resort Belvedere poskrbi za to, da vas razvaja s svojimi storitvami, morski zrak, sonce in neokrnjena narava pa poskrbijo za to, da se boste regenerirali. Pozabili boste na sivino mesta in na težave delovnih dni, tako si boste napolnili zalogo energije in se vrnili kot prerojeni. Resort Belvedere vam daje priložnost za izposojo koles, obiskovanje fitnesa, izposojo kajakov, kanujev in drugih vodnih plovil, izkoristili pa boste lahko tudi potapljaški center.

Globine mediteranskega morja imajo fantastično floro in favno, ki jo boste lahko opazovali na lastne oči. Poleg športnih aktivnosti pa je Resort Belvedere poln priložnosti za zabavo. Prijazno osebje vam bo pomagalo planirati dnevne aktivnosti tako, da boste od dneva odnesli največ kar lahko. Z bogatim večernim programom boste lahko preživeli nepozabne trenutke v družbi svoje družine in prijateljev, tudi otroci imajo priložnosti za zabavo: mini disko, šov talentov, mini kabaret in podobno. Za vsakogar se nekaj najde. Prav to je prednost, ki jo imate, če obiščete Resort Belvedere. Dopust je preprosto prekratek, da bi pristali na povprečje. Izberite najboljše in si privoščite nepozabne trenutke, na katere se boste spominjali še celo leto do naslednjega dopusta.

http://www.maistra.si/Belvedere_Vrsar

Ni komentarjev:

Objavite komentar