četrtek, 28. maj 2015

Nassfeld, lahko dostopno smučanje

Nassfeld je lahko dostopno smučišče zaradi odličnih prometnih povezav. Prometne povezave nam danes omogočajo kakovost bivanja. Kakovost bivanja brez dobrih prometnih povezav ni mogoča, ker ne more zadovoljiti zahtevanih standardov. Nassfeld z dobrimi povezavami omogoča, da je potovanje enostavno in prijetno tako na poti do smučišča, kot ob povratku s smučanja. Potovanje je lahko izvedene na vse sodobne načine.



Zato ni presenečenje, da se za Nassfeld odločajo tudi ljudje iz zelo oddaljenih krajev. Nassfeld je toliko bolj prijetno smučanje za vse, ki imajo možnost izkoristka dobrih povezav. Z dobro povezavo je tudi oddaljen Nassfeld izjemno smučanje, omogoča doživljanje oddaljenega okolja na enostaven način. Nassfeld odlične povezave nadgradijo v dobro izkušnjo. Same dobre povezave pa so le kamenček v mozaiku odličnosti. Nassfeld omogoča gostom uživanje tudi mnogih drugih odličnosti. Samo smučanje je danes zelo zahtevno z izraženo zahtevo po kakovostnih mnogih lastnostih. Izražene so v dveh različnih kategorijah. Ena kategorija je smučišče, drugo okolica smučišča. Smučišče je osnova za dober zimski turizem. Okolica smučišča mu da dodano vrednost. Dobro smučišče brez dobre okolice smučišča, bi privabilo manjši odstotek dnevnih smučarjev. Vsem, ki bi želeli smučati več oziroma vsaj dva dni, ne bi bilo več zanimivo. Okolica smučišča tudi ne bi mogla nuditi zimskim turistom odličnosti, saj brez bližnjega smučišča ne bi bila zanimiva.

 Združevanje smučišča in okolice smučišča v skupno ponudbo je pogoj za kakovost turističnega kraja. Ljudje, ki tradicionalno zahajajo so porok za dobro kakovost vseh storitev. Brez dobrih storitev bi bil njihov obisk v najboljšem primeru omejen na eno sezono. Prav obiskovalci, ki prihajajo leto za letom so dober vir informacij. Ker smučišče in okolico dobro poznajo, znajo povedat vse dobre in manj dobre lastnosti. Obisk tako ni presenečenje, je posledica dobrega dela več generacij turističnih delavcev. Nassfeld odlikujejo mnoge dobre lastnosti zaradi katerih se mnogi gostje zanj odločajo tradicionalno.

http://skifun.si/avstrija/nassfeld/

Ni komentarjev:

Objavite komentar