petek, 14. avgust 2015

Obutev, motivacija in navdih

Obutev je lahko dobra motivacija . Motivacija, ki jo obutev nudi je lahko začetek dobre uporabniške izkušnje. Dobre izkušnje si želi vsak človek. Pri nakupu je dobra izkušnja lahko pričakovana, zaželena ali namišljena. Pričakovana dobra izkušnja je tista, katera temelji na preteklih izkušen. Dobre izkušnje iz preteklosti lahko obutev nudi. O tem znajo povedati številni uporabniki, katre je obutev v preteklosti navdušila.



Zaželena izkušnja so pričakovane lastnosti, katre mora obutev zagotoviti uporabniku. V tem primeru bo kupec obutev uporabljal za namen nakupa. Kupci se med seboj razlikujejo. Nekateri prisegajo na izdelke s katerimi imajo izkušnje, drugi pa se radi pustijo pozitivno presenetiti z novostmi. Največkrat so novosti zaželene takrat, ko športna aktivnost zahteva pozitivne spremembe. Pozitivne spremembe lahko športna aktivnost zahteva zaradi želje po napredku. Vsaka oseba, ki se ukvarja z rekreacijo si želi napredka. V začetku običajno ta želja ni izrazita. S konstantnim ukvarjanjem s točno določeno športno aktivnostjo, osebi rezultati iz preteklosti niso več dovolj. Zaveda se, da je napredek na dosegu roke. Ker je želja po doseganju boljših rezultatov velika, je motivacija temu primerno velika. Na vsak način bo boljše rezultate želel doseči. Športna oprema lahko pri tem pomaga oziroma je v veliko pomoč. Največkrat je športna oprema za rekreativce svoje lastnosti prevzela od vrhunskih športnikov. To pomeni, da je bila pred kratkim dovolj dobra za dosedanje vrhunskih rezultatov. Vsak resen rekreativec bo z odprtimi rokami zgrabil to priložnost.

Tako se bo oskrbel z opremo, ki mu nudi najboljše. V nekateri primerih gre za opremo, ki zgleda na prvi pogled nepomembna in nebistvena. Vendar lastnosti pomenijo bistveno razliko. Včasih gre za lastnosti, katere navadni smrtniki ne poznajo oziroma se jim ne zdijo bistvene. Podrobnejše poznavanje športa in opreme lahko pokaže na bistveno. Tako igra veliko vlogo prilagajanje, udobje ter mnoge druge lastnosti. Obutev pomeni lastnikom veliko uporabnih lastnosti.

Več

Ni komentarjev:

Objavite komentar