ponedeljek, 30. november 2015

Nike, investicija v zdravje

Nike je dobra investicija . Dobra investicija je Nike, ker omogoča krepitev zdravja. Seveda Nike oziroma nakup ni dovolj. Potrebno je Nike uporabljati. Zdravje je danes, tako kot nekoč, cenjena dobrina . Zaradi raznih dejavnikov se danes, zdravje ogroža. Kar pomeni, da z načinom življenja prinašamo zdravju negativne učinke. Zavedanje pomena zdravja se največkrat začne takrat, ko nastanejo zdravstvene težave.



Takrat se začuti potreba, da je potrebno storiti nekaj več, kot le brezskrbno uživat, dokler se da. Gibanje je eden od pogojev za zdravje. Organizem človeka je ustvarjen tako, da lahko optimalno delovanje zagotavlja le aktivnost gibanja. V primeru, da se gibanje ne izvaja, se organizem prilagodi na to stanje, vendar deluje drugače, kot bi delovalo optimalno. Zato mora veliko ljudi poskrbeti za svoje zdravje na razne načine. manj dobra izbira so umetni pristopi. Kar pomeni, da se preko zdravil in zdravstvenih pripomočkov nadomešča tisto, kar sicer lahko organizem sam ustvari. Gibanje lahko pripomore k izboljšanju delovanja organizma. Nekaterim je to znano, drugi pa se tega lahko zavejo v prihodnosti. Predvsem pa je značilnost gibanja ta, da je v mnogih primerih nalezljiva aktivnost. Ljudje se zavejo izboljšanja, ki ga gibanje prinaša, zato si želijo aktivnost izvajati naprej. Pri tem je Nike pogosta izbira. Veliko je pri tem prisotne tradicije kakovosti, ki jo Nike zagotavlja skozi daljše obdobje uporabe. V nekaterih primerih pa gre za namensko izbiro. Ker pri razvoju daje Nike poudarek na posebne in izjemne lastnosti, s tem ustvari konkurenčno prednost. Kar pomeni, da se izjemne in posebne lastnosti dobi samo z nakupom te blagovne znamke.

Z nakupom druge blagovne znamke pa se te izjemne in posebne lastnosti v večini primerov ne da dobiti. O tem so najbolj zgovorne izkušnje mnogih najboljših v raznih športnih disciplinah. Nike izberemo na podlagi izkušenj ali na podlagi priporočil strokovnjakov ter tudi uporabnikov.

http://www.hervis.si/store/theme/1_105

Ni komentarjev:

Objavite komentar