torek, 5. januar 2016

Desigual, modra odločitev

Desigual je vsekakor modra odločitev . Modra odločitev je Desigual, ker prinaša številne dobre lastnosti. Izbrati Desigual pomeni, da smo v koraku s časom. Kdor želi biti v koraku s časom bo v ponudbi Desigual vedno našel bogato izbiro. S tem mu Desigual ne omogoča modno ustreznost, omogoča mu turi prilagoditev mode njegovim osebnim željam in zahtevam. poleg mode pa ponuja Desigual tudi pomembno dodano vrednost.



Modne zapovedi v praksi niso edina osnova za oblačenje. Mnogi Desigual izkoristijo tako, da ustvarijo lastno modno alternativo. Pri tem lahko z modno alternativo posnemajo modo, lahko izberejo odklon od mode, lahko izvedejo modo na svoj način, lahko pa se gredo tudi nasprotovanje modi. Možnosti pri tem je veliko. Če je modna določena barva, imamo z izbiro drugih barv nešteto možnosti. Svet barv ima možnosti. Z njimi lahko veliko sporočamo javnosti. Barve so zanimive tudi z kombiniranjem več barvnih odtenkov. Tako dobimo z kombiniranjem dveh ali več barv neko povsem novo in edinstveno sporočilno vrednost in možnost. Alternativ modni barvi lahko ustvarimo tako, da jo posnemamo, lahko izberemo njeno nasprotje ali jo izberemo po nekem čisto svojem ključu izbire. Podobno velja za druge lastnosti mode. Pri ustvarjanju velja biti izviren in hkrati izbirčen. Izviren pomeni unikatno, kar pomeni, da je določena lastnost edinstvena. Izbirčen pa velja biti zaradi možnosti, ki jih današnji svet oblačil ponuja. Oblačila je danes možno izbrat v številnih ponudbah na tisoč in en način. Pri tem velja svobodo izbire izkoristiti do skrajnih možnosti.

Ne velja se zadovoljiti s prvo izbiro, ampak vztrajati v pestrosti izbire. Poleg tega velja včasih poslušati trenutni navdih. Trenutni navdih je enkratna priložnost, da izberemo na svoj način brez velikega razmišljanja. Velikokrat se takšen način izkaže kot dobra izbira. S tem zadovoljimo tudi trenutno željo, katera odtehta morebitne pomanjkljivosti. Desigual je velikokrat ljubezen na prvi pogled.

http://nama.si/desigual_3

Ni komentarjev:

Objavite komentar