petek, 20. oktober 2017

Masaža za dva, sprostitev v dvoje

Masaža za dva je kakovostna sprostitev v dvoje. Masaža za dva je obsežna paleta različnih masažnih tehnik v wellness centrih Planja in Natura.

Wellness centra se nahajata se v čudovitem naravnem okolju predalpskega hribovja Pohorje. Rogla leži na južnem delu planote, ki sega do reke Drave, Mislinjske doline ter se spušča proti Dravsko Ptujskemu polju. Rogla sodi med višje ležeča območja, natančneje na nadmorski višini tisoč petsto metrov. Zrak na planoti je temu primerno svež in bogat s kisikom. Klima je čudovita mešanica vplivov predalpske in subpanonske kontinentalne klime. Čudovita masaža dihal za dva je že obisk planote v dvoje, posebno prija v poletnih mesecih z približno deset stopinj Celzija nižjo temperaturo kot v dolino. Poletni meseci v dolini so obremenjeni z visokimi temperaturami, velikokrat slišimo izraz : ne morem dihati.

Prijetne temperature v polenih mesecih na Rogli izjemoma presežejo dvajset stopinj Celzija, večinoma se gibajo okrog dvajset stopinj Celzija. Posebno dobra pa je wellness masaža za dva ali poljubno drugo število oseb v wellness centrih Planja in Natura. Izbrana masaža za dva pomeni v dvoje uživati v masažnih tehnikah. Ponudba masaž je popolna, izbirati pa je mogoče popolne, splošne ter specifične masaže. Masaža za dva je lahko glavni namen obiska planote Rogla v dvoje, lahko pa je pomemben del obiska. Aktivni obiskovalci se bodo v zimskem in poletnem času predhodno rekreirali v izbrani aktivnosti, z masažo pa bodo poskrbeli za odlično regeneracijo telesa. Možnosti za rekreacijo je veliko tako na prostem, kot v športni dvorani in drugih pokritih objektih.

Priljubljeni letni rekreacijski aktivnosti sta kolesarjenje in pohodništvo, v zimskih mesecih pa prevladujejo zimski športi. Ponudba masaž obsega gorsko masažo stopal, masažo Rogla, masažo za rekreativce, sproščujočo aroma masažo, vitaminsko masažo, wellness masažo, vitaminsko masažo ter masažo za rekreativce ter kraljevsko masažo Dotik Nature. Masaža za dva ponuja na izbiro številne možnosti razvajanja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar