torek, 5. november 2013

Sandali, modno in praktično obuvalo


Ženski sandali se med seboj precej razlikujejo. Izbirate lahko med takšnimi, ki so bolj namenjeni udobni hoji, pa tudi med takšnimi, ki so namenjeni posebnim priložnostim. Sandali brez pete so nekoliko bolj udobni. Ženske jih uporabljajo za običajna dnevna opravila, nakupe, za v službo itn. Tisti sandali, ki imajo visoko peto ali pa platformo, so bolj namenjeni kakšnim svečanim družbenim dogodkom in podobnemu. Zanimiva prednost, ki jo ponujajo sandali s platformo je to, da lahko osebo povišajo za nekaj centimetrov, zaradi česar lahko optično izgubite kakšen kilogram, če uporabite še kakšen trik z obleko.

 Obutev za poletje je mnogo bolj pestra od obutve, ki je namenjena za bolj mrzle mesece v letu. Običajno so sandali tako priljubljeni tudi zato, ker lahko izbiramo med res široko paleto različnih barv. Pa nasploh velja tudi v praksi, da so sandali bolj poceni kot zimski čevlji, zato si tudi lažje privoščimo več različnih parov, ki jih lahko nato kombiniramo z različnimi oblekami. Priljubljeni so tudi športni ženki sandali, ki jih lahko uporabljate za prosti čas, za sprehode in druge priložnosti. Tudi moški sandali ponujajo precej pestro izbiro. Tako lahko izbirate med takšnimi, ki so primerni kot obutev za prosti čas, ki jo uporabljate za na plažo in podobne prostočasne dejavnosti. Lahko pa izbirate tudi med modeli, ki so nekoliko bolj elegantni. Razne usnjene različice ponujajo pestro izbiro tudi za tiste, ki niti za prosti čas nočejo izgubiti elegantnega videza oziroma hočejo eleganco tudi takrat, ko preživljajo prosti čas. V zadnjem času so postali izjemno priljubljeni tudi športni sandali, ki imajo kakovosten podplat z vso funkcionalnostjo pohodniškega čevlja oziroma obutve za treking.

Lahko bi rekli, da gre za odprto različico tovrstnih čevljev. Takšni sandali so primerni tudi za pohodništvo v poletnem času, če je seveda pred vami ne preveč zahteven teren, saj je takrat potrebno vzeti običajno pohodniško obutev.
Več informacij najdete na tej spletni strani

Ni komentarjev:

Objavite komentar